Cal ser molt honest i just fent política 

La política és la manera més democràtica d’organitzar-nos per tal que els polítics puguem fer ús del “poder” atorgat pels ciutadans en la gestió dels bens públics i, prenguem les decisions oportunes pel bé comú de tothom. Com que el concepte “bé comú” és interpretable i el “poder” és limitat pels pressupostos municipals, els grups polítics fem propostes i avantposem unes accions respecte d’altres, posant l’accent en allò més necessari i urgent. 

Però la política també és art i com passa amb l’art, hi ha veritat que emociona i contribueix a viure més bé i mentida que il·lusiona amb falses promeses. Deixar-se seduir pel polític xerrameca que et promet la lluna i la solució màgica al “teu” problema és tremendament llaminer. Qui no vol un representant públic que li resolgui els problemes?  

La gestió dels regidors que governem és la de portar a terme el projecte polític al qual ens hem compromès, però també és la d’argumentar perquè la promesa d’un polític (contrari, és clar) que ha venut fragàncies i elixirs no és possible, ni viable. 

Hem de ser honestos i justos per generar confiança i no prometre res a la babalà per evitar més desencant amb la política. 

 

Imma Ortega Martí 

Regidora d’Urbanisme i Habitatge, Feminisme i Igualtat 

Imagina Esquerra-Acord Municipal 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *