Celebració dels 10 anys del projecte “Cap infant sense conte”

El passat dissabte 25 de maig va tenir lloc, al Teatre-Auditori de Bellavista, l’acte de celebració del 10è aniversari del projecte Cap infant sense conte, que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana, l’hàbit de la lectura i la creativitat dels infants. Més de 125 persones van assistir a aquest acte que pretenia explicar la gran feina feta des de 2014, any en què el franquesí, emprenedor i professor de secundària, Toni Argent, va crear-lo. 

 A l’acte hi van assistir el Sr. Andreu Felip en representació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’alcalde de les Franqueses, el Sr. Juan Antonio Corchado, el regidor d’Educació, el Sr. José Antonio Aguilera, el regidor de Cultura, el Sr. Alex Vega, altres alcaldes i regidors/es, col·laboradors del projecte, voluntaris, etc. 

Argent va remarcar les visites fetes a escoles, hospitals, entitats socials… I va esmentar els factors que han ajudat a fer créixer, any rere any el projecte: l’esforç, la constància, la transparència i, sobretot, la il·lusió. Argent comenta que “deu anys després, es manté la mateixa essència que el primer dia, és a dir, voler fer bé les coses, fer-les amb el cor i construir un gran projecte des de la senzillesa”.  

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *